Okostáblával gazdagodott a Majláthfalvi Általános Iskola

Faragó Péter, parlamenti képviselő, a Pro Identitas Egyesület elnöke ma délelőtt átadta az egyesület által megpályázott okostáblák egyikét a Majláthfalvi Általános Iskola számára.

Bányai Mónika igazgatónő, Andresz József helyi RMDSZ elnök illetve az iskola tanári kara nagy örömmel fogadták a támogatást, amelyre önerőből az iskola nem tehetett volna szert. 

Ahogyan azt Bányai Mónika igazgatónő is kiemelte, mára már kiemelkedően fontos a diákok digitális készségeit is fejleszteni innovatív eszközökkel, amelyek egyben a tanárok munkáját is könnyebbé teszik. Az interaktív tábla ebben nagy segítséget jelent majd az iskola számára. 

A Pro Identitas Egyesület kiemelkedő hangsúlyt fektet az oktatásra, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy az Arad megyei oktatási intézményekben korszerű eszközökkel, beruházásokkal könnyítse meg a diákok és tanárok munkáját egyaránt.

A beruházás a Magyar Kormány támogatásával, a Bethlen Gábor Alapon keresztül valósulhatott meg a Pro Identitas Egyesület pályázata révén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük